Ett och ett halvt år

Ett och ett halvt års uppehåll. Inte i skrivandet, men med att uppdatera här. Kanske inte det bästa, men det är så mycket annat som kommer i vägen. Livet kommer i vägen. Man vill göra så mycket samtidigt som det finns så lite tid. Men nu hoppas jag att det är igång igen!

Det har hänt en del i ”Boken”. Rättare sagt har jag börjat på andra delen i den. Jag ska uppdatera sammanfattningen något, men i stora drag så har det varit ångest, tandagnisslan och ett allmänt uppförande från Damions sida. Inga överraskningar där. När jag tittade igenom gamla inlägg så upptäckte jag en del ouppfyllda löften, som utökade presentationer av huvudkaraktärerna. Det måste ju göras. Mest för att det är roligt att grotta ner sig i dem.

För övrigt så har jag bytt adress. Natthus är det namn jag skriver Boken under så det verkade bara passande. Jag funderar även på att utöka webbplatsen med lite andra idéer och funderingar. Kanske till och med ett tillhåll för mina kortare snuskhistorier. För sådana har jag. Men ett sådant tillhåll bör nog hållas lite hemligt, så att det inte stör folk i allmänhet som inte vill ha hot steamy sex så fort de surfar in på sidan. Det räcker kanske med att jag skriver om det i Boken.

Kort sagt; jag kommer försöka uppdatera här lite oftare!

Kommentera

Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.